„Am făcut cele mai importante transferuri din Liga a III-a”

Leontin Doană, antrenorul echipei noastre, a vorbit pentru site-ul oficial al clubului despre partea a doua a campionatului Ligii a II-a de fotbal și despre planurile de promovare care se fac în Valea Domanului.

Leo, e mai puternică echipa decât în tur ținând cont de transferurile făcute?

Dacă e să ne luăm după transferurile făcute, echipa e mai puternică decât în prima parte a campionatului, dar asta rămâne să arătăm și în teren. Acolo e important să se vadă acest lucru. Trebuie să ne exprimăm bine în teren ca să putem afirma că suntem mai puternici.

Ești mulțumit de campania de achiziții, sunt toate posturile acoperite?

Sunt mulțumit, chiar foarte mulțumit. Poate un fundaș central cu experiență ne-ar mai fi fost de folos, dar una peste alta sunt mulțumit. Eu spun că am făcut cele mai importante transferuri din Liga a III-a. Am luat cei mai buni fotbaliști, am făcut niște achiziții foarte bune. Am urmărit ce s-a întâmplat și la celelalte echipe și de asta pot spune că noi ne-am mișcat cel mai bine. La prima vedere, am avea un lot foarte valoros, dar astăzi nu mai joacă numele, toată lumea trebuie să demonstreze în teren.

Cum anticipezi lupta la promovare?

Sunt patru echipe cu șanse reale la promovare. Suntem noi, Sebișul, Deva șiRipensia. Spun eu, toate cu șanse egale. Cea mai periculoasă cred că este totuși Ripensia. E o echipă omogenă, are stabilitate și un lot foarte bun.

Începem cu o deplasare la Rovinari, apoi ne vizitează liderul. Ce aştepţi de la acest start de sezon?

Atmosfera la echipă e foarte bună din toate punctele de vedere, ne-am pregătit foarte bine, am avut condiţii foarte bune, jucătorii nou-veniţi s-au acomodat, s-au integrat, fanii ne sunt alături, e important să începem bine, convingător. Apoi vine acasă Sebișul. Dacă vom câștiga aceste două meciuri cred că vom avea un parcurs foarte bun, vom fi printre favoriţii la promovare.

Leo, multă baftă!

Mulţumesc.

Lasă un răspuns