„Bijuteriile” lui Himcinschi și Poiană ne-au adus la două puncte de lider!

CSM Reșița a învins astăzi, cu scorul de 3-1 (1-1), Național Sebiș, liderul Ligii a III-a de fotbal, și s-a apropiat astfel la numai două puncte de locul care duce în eșalonul secund al fotbalului românesc.

Echipa antrenată de Leo Doană a deschis scorul devreme, în minutul 6, prin Himcinschi, cu o superbă lovitură de cap. Cu trei minute înainte de pauză, oaspeții au reușit să egaleze, astfel că echipa noastră a forțat și mai mult în actul secund, victoria fiind absolut necesară pentru a păstra șanse reale la promovare. Dominarea teritorială a rosso-nerilor a dat rezultate în minutul 71, când același Himcinschi l-a învins pe portarul Sebișului cu o execuție cum rar se vede în fotbalul românesc. Zece minute mai târziu, Cristian Poiană a încheiat definitiv socotelile, marcând cu un șut excelent plasat în dreapta portarului.

Victoria categorică a rosso-nerilor menține deschisă lupta pentru promovare. Ar mai fi de spus doar faptul că Leo Doană nu l-a putut folosi pe Keita, oaspeții insistând ca acesta să rămână în afara lotului, ca urmare a unui angajament luat de fotbalist înainte de a semna pentru CSM Reșița.

Lasă un răspuns