Bun venit, Fabian Himcinschi și Cristian Poiană!

Nici bine nu s-a încheiat turul și CSM Reșița s-a mișcat rapid pe piața transferurilor. În Valea Domanului au sosit un atacant și un mijlocaș, atrași de obiectivul echipei din Valea Domanului, promovarea în eșalonul secund.

Pentru Fabian Himcinschi și Cristian Poiană este de fapt o revenire în Caraș-Severin, cei doi evoluând în urmă cu câteva sezoane pentru FC Caransebeș. Acum vor îmbrăca tricoul roș-negru și vor pune umărul la promovarea Reșiței în Liga a II-a.

Fabian Himcinschi şi Cristian Poiană, doi dintre jucătorii ce s-au despărţit de Performanţa Ighiu au posibilitatea să lupte pentru promovarea în eşalonul secund cu CSM Şcolar Reşiţa, formaţie cu care au semnat în aceste zile.

„Sunt mulţumit de alegerea făcută. Au fost discuţii cu mai multe echipe, dar cei de la Reşiţa au fost cei mai hotărâţi să colaborăm. Am cunoscut oameni serioşi şi dornici de performanţă, cu un obiectiv clar, care m-a făcut să nu prea stau pe gânduri. Sper în primul rând să fiu sănătos şi să ajut la promovarea în Liga a II-a. Mă bucur că voi fi în continuare coechipier cu Cristi Poiană, un jucător de calitate ce ne poate ajuta mult”, a spus atacantul Fabian Himcinschi.

„Sunt bucuros că am ajuns la una dintre cele mai bune echipe din serie, sunt surprins plăcut de cât de bine m-au primit oamenii din Reșița, nu știam că sunt așa de aproape de echipă și cel mai important, sper să îndeplinim obiectivul echipei, acela de a promova!”, a declarat mijlocașul Cristian Poiană.

„Sunt doi jucători buni pentru Liga a III-a, care sper să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. Avem un obiectiv clar, promovarea în Liga a II-a. Mai suntem în tratative cu câțiva jucători, poate chiar în această săptămână să mai semnăm cu cineva”, a spus antrenorul Leontin Doană.

Lotul rosso-nerilor este momentan în vacanță, reunirea fiind programată pentru 16 ianuarie 2017, în Valea Domanului. CSM Reșița este pe locul al doilea, la două puncte în spatele liderului Național Sebiș, astfel că în retur se anunță un duel interesant pentru promovare.

Lasă un răspuns