Calificare! Am eliminat Pandurii!

CSM Reșița s-a calificat în această după-amiază în faza a V-a a Cupei României la fotbal după ce a învins în Valea Domanului, la lovituri de departajare, echipa de ligă secundă Pandurii Târgu Jiu: 7-5 (1-1, 2-2 d.p.)!

Rosso-nerii au făcut un meci extraordinar în fața unei echipe care cu doar câteva luni în urmă s-a despărțit de prima scenă a fotbalului românesc și așteaptă acum cu nerăbdare să afle numele următorului adversar. Și cum în faza următoare intră și echipele din prima ligă, FCSB e cel mai dorit adversar.

Băieții lui Roco Sandu și Lucian Dobre a început foarte bine și după numai cinci minute de joc Velcotă a modificat tabela cu o lovitură de cap. Bucuria a durat însă doar câteva secunde, oaspeții egalând imediat. CSM a mai ratat până la pauză câteva șanse uriașe, iar partea a doua a jocului a dominat-o autoritar. Fără însă să mai înscrie. S-a intrat în prelungiri. După doar trei minute, Szijj a luat o acțiune pe cont propriu, finalizarea aparținându-i lui Himcinschi, care a readus echipa noastră. Nici de data asta bucuria nu a ținut prea mult. Dănăricu a egalat la doi cu o execuție mai rar întâlnită în fotbalul românesc.

La loviturile de departajare, Liuba, Breșneni, Beloescu, Vaștag și Poiană au înscris unul după altul, în timp ce, pentru Pandurii a greșit Rus. Suficient pentru ca rosso-nerii să meargă mai departe.

„A fost un joc extraordinar de frumos, disputat, în care eu consider că am dominat, având o posesie mult mai bună decât echipa vizitatoare. A fost un joc pe care noi ne doream foarte mult să-l câștigăm. Trebuia să vină victoria, o victorie venită pe fondul unui joc bun. Băieții au jucat cu sufletul, au tras cât au putut! Cel mai mult după jocul de astăzi ar trebui să ne bucure atitudinea jucătorilor noștri”, a declarat secundul CSM-ului, Lucian Dobre.

Lasă un răspuns