Dublăm numărul de copii!

Președintele CSM Reșița s-a arătat mulțumit de comportarea echipei de seniori a clubului în 2016, dar lucrurile nu stau la fel când vine vorba despre centrul de copiii și juniori din Valea Domanului.

Viorel Lolea a anunțat că echipa antrenată de Leo Doană are ca obiectiv promovarea în Liga a II-a, dar în același timp va continua să acorde mare atenție centrului de juniori. De fapt, copiii ar fi principala preocupare a sa, pentru că aceștia reprezintă baza unui proiect de durată. „E adevărat, nu sunt la fel de mulțumit de centrul de copii și juniori cum sunt de echipa de seniori. Din păcate, avem foarte puțini copii față de cât se investește și față de numărul de antrenori pe care îi avem. Tocmai de asta am schimbat puțin modul de organizare, în sensul că fiecare an de vârstă va avea și program competițional, ceea ce sigur ne va dubla numărul copiilor din curte. Ideal ar fi să ajungem la 12 grupe, la 300 de copii. Acum avem 140-150”, a declarat președintele Viorel Lolea pentru site-ul oficial al clubului nostru.
Această nouă strategie va elimina riscul rămânerii unor grupe fără copii, așa cum s-a întâmplat, spre exemplu, cu cea de 1999, în care se mai regăsesc doar trei juniori. Veștile bune nu se opresc însă aici. „Pentru prima dată, spun eu, avem un plan ambițios și serios, avem un preparator fizic la centru, pe Nelu Botez, și vom mai aduce încă unul. Începem să ne organizăm la fel ca toate echipele importante, vom înființa și grupele 2011 și 2012, cu Dănuț Boltașiu și Cristian Bercseny antrenori. Le mulțumesc părinților și antrenorilor pentru efortul depus în pregătirea copiilor și îi asigur că facem tot posibilul ca CSM Reșița să redevină ce a fost cândva”, a mai declarat președintele Viorel Lolea.

Lasă un răspuns