Mergem la victorie! Lugojul nu ne poate surprinde cu nimic!

CSM Reșița va juca vineri, de la ora 17.00, în deplasare, cu CSM Lugoj, într-un meci din etapa a patra a Ligii a III-a de fotbal!

După un start perfect de sezon, ce-i drept în care am întâlnit adversari mai slab cotați, în această rundă ne deplasăm pe terenul unei formații care și-a anunțat intențiile de a se bate la promovare. Acest aspect nu îngrijorează însă pe nimeni din Valea Domanului, rosso-nerii plecând în această după-amiază spre Lugoj cu un singur scop: cele trei puncte puse în joc!

„Avem o săptămână încărcată, cu 3 meciuri în șase zile. Primele două au trecut cu bine, sperăm să ne bucurăm și după meciul de la Lugoj, unde ne așteaptă un joc greu, foarte greu. Mergem încrezători, nu primim gol de ceva timp și asta e foarte bine. Am folosit în Cupă și mulți jucători care nu au evoluat prea mult și vă pot spune că sunt foarte mulțumit de ei. Avem un lot foarte bun. Rămâne doar să alegem unsprezecele cel mai potrivit. Am jucat un amical cu Lugojul, am pierdut 0-2, au în lot o singură noutate de atunci și nu cred că ne pot surprinde cu ceva”, a declarat antrenorul Roco Sandu.

Cu și mai multă încredere i-ainjectat pe băieții noștri antrenorul secund Lucian Dobre: „Mergem la victorie, mergem să câștigăm, nu mergem niciunde cu alt obiectiv, niciunde nu mergem mulțumiți cu un egal. Pentru noi nu e de ajuns o victorie la limită, ne doream mult mai mult și în meciurile de până acum, dar o să vină și spectacolul. Atmosfera e foarte bună, avem jucători foarte buni, avem cei mai buni băieți, din toate punctele de vedere, și nu avem de ce să ne temem de Lugoj. Sunt convins că Lugojul are motive să se teamă de noi!”

Lasă un răspuns