O vizită memorabilă la Asociația Carasana cu Sindrom Down

Pe 3 octombrie 2023, CSM Resita a demonstrat generozitate și implicare în comunitatea locală prin vizita lor la Asociația Carasana cu sindrom Down, care este parte a Centrului de zi pentru consiliere și informare MeetHub. Acest eveniment special a avut un impact pozitiv asupra persoanelor cu sindrom Down, dar și asupra părinților lor.

În cadrul vizitei, membrii Clubului CSM Resita au avut ocazia să socializeze cu persoanele din Asociația Carasana, să împărtășească momente pline de bucurie și să le aducă un strop de lumină în viața lor. Gestul de a oferi tricouri cu semnăturile tuturor jucătorilor, un fanion și o minge reprezintă o modalitate minunată de a face parte din comunitate și de a sprijini o cauză nobilă.

De asemenea, echipa de fotbal CSM Resita a avut plăcerea de a felicita-o pe Daniela Doban pentru performanța sa remarcabilă la Campionatul Mondial de parakarate din iunie 2023, unde a obținut locul 4. Această recunoaștere nu numai că a adus bucurie Danielei, dar și inspirație pentru toți cei prezenți la eveniment.

Un alt gest de generozitate și deschidere din partea clubului a fost invitația adresată tuturor tinerilor cu sindrom Down de a participa la următorul meci de acasă programat pentru data de 21 octombrie 2023. Aceasta este o ocazie minunată pentru acești tineri să simtă susținerea comunității și să se bucure de experiența unui meci de fotbal într-un mediu cald și prietenos.

Mai mult decât atât, CSM Resita a făcut un gest simbolic frumos, rugând-o pe Daniela Doban să vină la acest meci special și să dea lovitura de începere, simbolizând astfel unitatea și solidaritatea dintre sportivi și comunitate.

Această vizită și aceste gesturi de generozitate nu numai că au adus bucurie și amintiri minunate, dar au subliniat și importanța implicării sportivilor și a cluburilor sportive în comunitate. CSM Resita a demonstrat că sportul poate aduce oamenii împreună și poate contribui la crearea unei lumi mai bune și mai incluzive pentru toată lumea.

Lasă un răspuns