OFICIAL. Dorinel Munteanu, director tehnic! „A trăit într-o galerie de învingători!”

Dorinel Munteanu a fost prezentat astăzi oficial, în cadrul unei conferințe de presă organizate în Valea Domanului, ca director tehnic al CSM Reșița!

Anunțul l-a făcut chiar primarului Reșiței, Ioan Popa, cel care a avut un rol determinant în venirea lui Dorinel Munteanu într-o poziție oficială la CSM Reșița. Cel mai selecționat fotbalist român al tuturor timpurilor în prima reprezentativă a fost mai tot timpul lângă antrenorul Leo Doană și elevii săi, dar de astăzi încolo implicarea sa va fi cu totul alta. „Aș vrea să vă anunț cu bucurie faptul că, în perioada următoare, îl integrăm în echipă pe Dorinel Munteanu. Va veni alături de noi, alături de antrenorul Leo Doană, ca director tehnic. Cred că nu mai face sens să îi fac o prezentare detaliată lui Dorinel, este românul cu cele mai multe selecții la Națională, este bănățean de-al nostru, educat în fotbalul german ani buni, a deprins aptitudini tehnice foarte bune, iar așteptările mele sunt să sprijine antrenorul în special pe partea de tehnică, dar și pe partea de mobilizare, la nivel psihologic. Dorinel a trăit într-o galerie de învingători, știe ce înseamnă să ai o atitudine pozitivă, de învingător, și sper să reușească să își aducă aportul, în mentalul jucătorilor, astfel încât să reușim să realizăm targetul impus pe parcursul acestui campionat – n-am plecat cu această premisă – dar dacă Dumnezeu a rânduit lucrurile în așa fel încât să fim în nucleul din fața clasamentului, primele 4-5 poziții, să încercăm să evadăm din acest eșalon și să încercăm să ne ducem în Divizia B. Vă spun și faptul că, în discuțiile cu Dorinel a rămas că, dacă va avea o ofertă de antrenorat de la un club internațional, să-i dăm acceptul să plece dar, atâta timp cât este aici în oraș eu sper să ni se alăture în acest demers”, a declarat primarul Popa.

Dorinel Munteanu a vorbit despre modul în care va colabora cu antrenorul Leo Doană, nu înainte de a spune că Reșița e printre favoritele la promovare. „Eu am fost în staff-ul administrativ al clubului și am ajutat cât am putut. Vreau să vă rog să nu speculați, că văd că au apărut deja speculații și în presa locală și în cea centrală, n-am venit aici să îi iau locul lui Leo, nu lucrez pe la spatele lui. Am venit să sprijin echipa prin tot ceea ce știu eu, discut cu Leo, dar nu eu iau decizii, ne sfătuim, Leo ia deciziile. Împreună cu domnul primar am decis să asigurăm staff-ul administrativ echipei pentru a-l ajuta pe Leo. Mă leagă o prietenie cu Leo și am rugămintea să nu speculați alte lucruri. La antrenamente eu doar discut cu Leo, el ia decizii… mai schimbăm păreri, dar ca și în ultimele patru etape Leo a condus și va conduce în continuare. El a și promovat cu echipa în Divizia C, muncim acum să promoveze iarăși echipa pentru suporterii noștri, dar nu vreau nici o speculație”, a afirmat noul director tehnic al clubului.

Antrenorul principal al clubului nostru, Leo Doană, a salutat și el implicarea lui Dorinel Munteanu în staff. „Este un lucru benefic faptul că a venit Dorinel alături de noi. Nu mai trebuie să îi prezentăm CV-ul. Până acum noi am făcut o treabă foarte bună. Am plecat la drum, obiectivul fiind locuruile 1 – 6. Suntem «vinovați» că am ajuns acolo sus și acum tot orașul speră să revenim în Liga a II-a. Dorinel nu a venit să îmi ia locul, este un prieten de-al meu. Orice sfat este bine venit dacă este benefic pentru echipă. Eu iau deciziile, eu răspund. La antrenamente Dorinel vine și mă ajută. Sper să avem rezultate cât mai bune și la final să ne bucurăm toți”, a declarat Leo Doană.

Lasă un răspuns