Să le fie frică de noi! Nicio echipă nu e mai puternică decât CSM Reșița! Niciuna!

Lucian Dobre, antrenorul secund al echipei noastre, e foarte optimist înainte de primul meci oficial al sezonului, cel de astăzi, din deplasarea de la Timișoara, cu Mama Mia Becicherecu Mic, și spune că nimeni nu ne poate împiedica să sărbătorim în primăvara lui 2018 revenirea în eșalonul secund.

„CSM Reșița nu va merge pe niciun teren să nu atace. Atacul va fi prima noastră armă împotriva tuturor adversarilor. Chiar dacă e să primim un gol sau două, noi mergem să dăm șapte. Asta ne propunem, când mergem în deplasare vrem ca adversarii să se teamă de CSM Reșița. Și o să aibă motive să le fie frică!”, a declarat Lucian Dobre.

Tehnicianul a explicat că nu e interesat de un start de campionat foarte avântat, nivelul maxim de formă fiind calculat să fie atins prin etapa a cincea: „Nu vrem să ardem benzina în primele meciuri. Asta nu înseamnă că ne permitem să pierdem puncte. Nu! Înseamnă că mai sunt lucruri în jocul nostru care necesită timp”.

Dobre a refuzat să nominalizeze vreo contracandidată la promovare, fiind convins că totul depinde pentru realizarea obiectivului doar de elevii lui și ai lui Roco Sandu. „Noi suntem singurii noștri adversari în lupta pentru promovare. Nu există alt adversar! Nimeni nu ne poate împiedica. Nicio echipă nu e mai puternică decât CSM Reșița! Niciuna! Noi suntem cei mai puternici. Dacă noi vom fi așa cum trebuie să fim, dacă jucătorii noștri vor da totul pentru victorie, nu există echipă în Liga a III-a, din toate seriile, care să ne țină piept!”, a mai declarat secundul din Valea Domanului.

Lasă un răspuns