Viorel Lolea: „Istoria din Valea Domanului, suporterii și condițiile pe care ni le oferă Primăria Reșița ne obligă să luptăm pentru promovare!”

Președintele CSM Reșița, Viorel Lolea, a făcut în această pauză competițională bilanțul pentru 2016, dar în același timp a dezvăluit planurile îndrăznețe ale clubului din Valea Domanului pentru anul care abia a început.

„Pentru echipa de seniori, 2016 a fost un an bun. S-a reușit promovarea în Liga a III-a și am terminat prima parte a campionatului pe locul doi. Ne așteaptă însă un 2017 foarte greu din toate punctele de vedere. Centrul de copii și juniori rămâne însă pentru noi primordial, dar e un moment prielnic pentru echipa de seniori și vom încerca să profităm de el. Totodată, vom lucra și pe un al treilea plan, pe cel administrativ”, a declarat președintele Lolea pentru site-ul oficial al clubului, csmresita.com.

Referitor la obiectivul echipei de seniori în 2017, lucrurile sunt cât se poate de clare în momentul de față. Rosso-nerii atacă promovarea în eșalonul secund al fotbalului românesc. „Istoria din Valea Domanului și tradiția fotbalului cărășean ne obligă să ne luptăm indiferent de liga în care activăm pentru titlul de campioani. Asta e clar! Mai ales că avem cea mai frumosă galerie din Liga a III-a, care rivalizează cu cele din prima ligă. Noi ne-am bazat în tur pe un lot de jucători format din localnici, din fotbaliști de-ai locului. Acum vrem să aducem patru sau cinci jucători cu care să putem ataca promovarea în Liga a II-a. La începutul campionatului promovarea nu a fost un obiectiv impus, dar nu ascund că tot timpul ne-am gândit la asta. Inevitabil, vom lupta pentru promovare, chiar dacă, repet, nu am avut acest obiectiv de la început”, a mai spus președintele CSM Reșița.
În această pauză competițională, clubul reșițean a obținut semnătura a trei jucători, Cristian Poiană, Fabian Himcinschi și Marius Călin, dar tratative se poartă și cu alți câțiva fotbaliști pe care antrenorul Leontin Doană îi dorește.  a încheiat președintele Viorel Lolea.

Lasă un răspuns