Am trecut pe primul loc!

Cu mare bucurie putem anunța că începând din această după-amiază, am trecut pe primul loc al clasamentului, după ced băieții noștri au câștigat în deplasare cu Mama Mia Becicherecu Mic, cu scorul de 2-0.
Elevii lui Leontin Doană au continuat seria rezultatelor pozitive și acest succes înregistrat în deplasare vine să confirme perioada bună pe care o traversează formația din Valea Domanului. Milorad Banac (min. 2) și Alexandru Coviț (min. 50) au semnat cele două reușite ale rosso-nerilor, într-un meci dominat autoritar de CSM Reșița. Echipă care a ajuns pe primul loc al clasamentului, la egalitate de puncte (24) cu fostul lider, Național Sebiș.

„A fost un meci la fel de greu ca toate celelalte, pe un teren foarte greu. A fost un meci de angajament, dar până la urmă băieții mei și-au făcut datoria. Adversarul nostru n-a avut nicio ocazie, noi am mai ratat câteva oportunități de a înscrie, dar totul e bine când se termină cu bine. Chiar după meci am aflat că suntem pe primul loc. Dar e mult până departe, nu ne îmbătăm cu apă rece. Și băieții rămân cu picioarele pe pământ, am spus, avem ca obiectiv locurile 1-6. Dacă se ivește ocazia să fim acolo sus, nu ne dăm la o parte. Noi abordăm fiecare meci la victorie, dacă ne ajută și rezultatele celorlalte echipe, e OK”, a spus antrenorul Leontin Doană.

„Felicit băieţii şi întreg staff-ul pentru această victorie, dar şi pentru întreg parcursul din acest campionat. Suntem pe primul loc, e locul pe care Reşiţa trebuie să-l ţintească tot timpul şi pe care îl merită. Nu vă ascund că acesta este obiectivul cu care am venit în Valea Domanului, chiar dacă am preferat să vorbesc mai puţin despre asta. E normal să ne gândim la promovare, deşi mai sunt multe, foarte multe de pus la punct, atât la echipă, cât şi la nivel organizatoric sau în ceea ce priveşte baza sportivă. Le mulţumesc totodată suporterilor care ne-au susţinut şi astăzi, dar şi celor care susţin financiar această echipă”, a declarat Viorel Lolea, președintele CSM Reșița.

CSM Reșița a început meciul de la Becicherecu Mic în alcătuirea: Zimmermann – A. Săndescu, Banac, Doda, Negrei – Costescu, Breșneni, Bloju, Liuba – A. Coviț, Beloescu. Au mai intrat: Ciucur, Muselin, Țoțu, Buzdugan.
Echipa noastră este pe primul loc, cu 24 de puncte, la fel ca și fostul lider, Național Sebiș, care a pierdut astăzi la Giarmata.

Lasă un răspuns