Urcăm pe locul 2! „Ne-am pregătit pentru victorie!”

În etapa a 10-a a Ligii a III-a de fotbal, Seria a III-a, CSM Reșița întâlnește sâmbătă, de la ora 14, în Valea Domanului, pe Unirea 1924 Alba Iulia. Elevii lui Leontin Doană țintesc a cincea victorie consecutivă, chiar dacă ardelenii sunt imbatabili în deplasare.

CSM Reșița traversează o perioadă excelentă în privința rezultatelor înregistrate, care a adus echipa din Valea Domanului în lupta pentru promovare. 12 puncte au acumulat reșițenii în ultimele patru meciuri, ceea ce echivalează cu patru victorii. Sâmbătă poate veni a cincea victorie consecutivă. Rosso-nerii au intrat în cantonament la stadion, după antrenamentul din această după-amiază.

„Ne așteaptă un meci la fel de greu ca toate celelalte. Vom întâlni o echipă care nu a pierdut până acum niciun meci în deplasare, din patru meciuri au două victorii și două egaluri. Dar noi sperăm să câștigăm acest meci, ne-am pregătit pe parcursul acestei săptămâni la fel de bine ca și până acum și așteptăm o evoluție la fel de bună ca în ultimele patru meciuri, care ne-au adus patru victorii. Nu vom avea tot lotul valid pentru meciul cu Unirea Alba Iulia, vor lipsi Robert Covăsală, care s-a operat de curând, Bogdan Szijj, indisponibil după meciul cu Deva, are ceva probleme la spate, și George Ponoran, care s-a accidentat de când am jucat la UTA și cred că va fi supus unei intervenții chirurgicale”, ne-a spus antrenorul echipei reșițene, Leontin Doană.

Partida CSM Reșița – Unirea 1924 Alba Iulia va fi sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 14, pe Stadionul „Mircea Chivu” din Valea Domanului. Va arbitra lugojeanul Dorian Barzuca, asistat la cele două tușe de Alexandru Filip (Timișoara) și Ioan Alexandru Corb (Oradea). Observatori: Emil Arșa (Arad) și Liviu Coloj (Filiași).

Rezultate înregistrate până acum în etapa a 10-a:
UTA Bătrâna Doamnă II – Gloria Lunca Teuz Cermei 0-0
Naţional Sebiş – Pandurii Târgu Jiu II 1-0
CSM Lugoj – Industria Galda 1-0
CNS Cetate Deva – Millenium Giarmata 2-0

Sâmbătă, de la ora 14, pe lângă meciul din Valea Domanului, vor mai avea loc următoarele întâlniri: Performanţa Ighiu – ACS Poli Timişoara II și Ripensia Timişoara – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic.
CSM Reșița este momentan pe locul 4, cu 18 puncte, dar are posibilitatea de a urca pe locul secund, în cazul unei victorii cu Unirea 1924 Alba Iulia.

Lasă un răspuns