George Beloescu a dat lovitura la Giarmata!

Etapa a șasea a Ligii a III-a de fotbal, Seria a IV-a, a adus o victorie importantă pentru CSM Reșița. Elevii lui Leontin Doană s-au impus pe terenul „lanternei roșii”, Millenium Giarmata, cu scorul de 2-1.

Rosso-nerii porneau favoriți în această dispută, însă Leo Doană nu considera jocul câștigat dinainte. Dar, după nici 20 de minute, CSM Reșița conducea deja cu 2-0, în prima parte a jocului ieșind la rampă George Beloescu, autor al celor două goluri, din minutele 8 și 19. Chiar dacă până la pauză gazdele au redus din diferență prin Călin, în minutul 35, reșițenii și-au păstrat avantajul minim care le-a adus victoria și cele trei puncte de care aveau nevoie. Protagonistul unei ratări monumentale în finalul meciului pierdut cu Ripensia Timișoara, George Beloescu și-a luat revanșa la Giarmata, pe stadionul „Nicu Morar” și a punctat pentru a doua victorie externă a Reșiței în acest sezon.

„Am făcut o primă repriză bună, a doua mai puțin reușită, dar rezultatul final este cel care mă mulțumește. Am acumulat puncte”, a spus antrenorul Leontin Doană.

CSM Reșița: Zimmermann – B. Szijj, Banac, Doda, Negrei – Costescu, Breșneni, Bloju, Ponoran – Costachi, Beloescu. Au mai intrat: Buzdugan, Săndescu, Țoțu, Ciucur.

Alte rezultate înregistrate vineri:
ACS Poli Timişoara II – Industria Galda 1-2
Pandurii Târgu Jiu II – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic 4-0
Naţional Sebiş – Unirea 1924 Alba Iulia 0-1
Performanţa Ighiu – Gloria Lunca Teuz Cermei 2-2
CSM Lugoj – CNS Cetate Deva 1-0

Sâmbătă, de la ora 15:00, are loc ultimul meci al etapei, între Ripensia Timișoara și UTA Bătrâna Doamnă II.

Lasă un răspuns