Suntem pe val! Victorie clară cu Deva!

Echipa noastră începe să aibă un cuvânt important de spus în Liga a III-a. Rosso-nerii s-au impus sâmbătă în Valea Domanului, cu 3-0, în fața echipei CNS Cetate Deva, reușind să „lege” trei victorii.

În ciuda unui teren greu, elevii lui Leontin Doană au construit elegant și și-au pus adversarii în reală dificultate. Parcă niciodată în acest sezon Reșița nu a arătat așa de bine. Rosso-nerii au intrat pe teren deciși să facă un joc bun și le-a reușit.

Primul gol a fost marcat de Răzvan Costachi, care a beneficiat de o pasă de pe dreapta venită de la Flavius Costescu. Golul al doilea a venit în urma unei gafe a portarului Devei, iar lui Flavius Costescu nu i-a mai rămas decât un singur lucru: să trimită mingea în poarta goală. În repriza secundă, după bara lui Milorad Banac, CSM Reșița a înscris și golul al treilea, Raul Doda cu un efort fantastic, dar care i-a adus și o accidentare, a centrat de pe stânga pentru George Beloescu și acesta a stabilit scorul final: 3-0. Un scor de forfait, o victorie meritată a echipei reșițene, care cel puțin pe moment arată că poate emite pretenții la locurile fruntașe ale clasamentului.

„A fost cel mai bun joc al nostru în actuala ediție de campionat. Le-am spus băieților că o să vină și jocuri bune. Ei au fost pe un drum ascendent, au venit și rezultatele. În ultimele trei etape am câștigat și sperăm să continuăm pe aceeași linie. Le-am spus băieților că fără muncă și fără dăruire și atitudine, nu se poate pe un asemenea teren. Băieții au respectat întrutotul ceea ce le-am spus și ca atare am câștigat meciul cu 3-0, adversarul nostru neavând nici jumătate de ocazie. După cum ați văzut, portarul nostru a ieșit cu echipamentul curat. Îi felicit pe băieți, le mulțumesc pentru această victorie și pentru atitudine. Sunt mândru de ei”, a spus după meci antrenorul echipei reșițene, Leontin Doană.

CSM Reșița: Zimmermann – B. Szijj, Banac, Doda (min. 64, Buzdugan), Liuba – Costescu, Breșneni, Bloju, Muselin (min. 83, A. Săndescu)– Costachi (min. 80, A. Ciucur), Beloescu (min. 86, Țoțu).

A fost a treia victorie consecutivă a reșițenilor și a cincea din acest sezon. Șase puncte au fost câștigate pe teren propriu și alte 9 în deplasare.

Lasă un răspuns